Diensten

Over ons zakelijk vervoer

Wie doorrekent hoeveel tijd hij efficiënt EXTRA kan besteden door NIET zelf te rijden, maar dit te laten doen zal gegarandeerd verbaasd zijn : de baten zullen altijd hoger zijn dan de extra kosten!

 

Als zakenman weet u het: tijd is geld. De tijden dat chauffeurs waren voorbehouden aan de allerrijksten, zijn voorbij.  U kunt kiezen: zwaar geïrriteerd  en niet meer helemaal fris op de plaats verschijnen waar de vergadering of de meeting is . Of de andere keuze: extra fris uit auto met onze chauffeur stappen, nadat u uw stukken extra grondig heeft doorgenomen, of zelfs voorwerk heeft gedaan, of misschien rustig een krantje heeft gelezen of een dutje heeft gedaan.

 

Wilt u  overleg op de achterbank met een collega of zakenrelatie? Dat kan!  Tijdens uw rit even een vergadering voorbespreken of nabespreken, of gewoon die extra afspraak die anders zo moeilijk te plannen was: wij rijden terwijl u overlegt!

En uiteraard geldt voor al onze chauffeurs : horen zien en ZWIJGEN .

“Discretion is our middle name.”

 

Geen stress met parkeren, geen auto meer zoeken . De auto met chauffeur staat weer op een afgesproken tijdstip voor de deur, of is er binnen vijf minuten nadat u gebeld heeft .

 

Bel ons of mail ons: Taxi Comfort maakt voor een offerte voor u op maat!  En als wij zeggen speciale prijs , bedoelen wij: redelijke bedragen in ruil voor heel veel service.

 

Wat wilt u nog meer?

Wat betekent voor ons VIP vervoer

VIP betekent voor Taxi Comfort Maastricht:

Een chauffeur is per definitie zeer representatief maar  is ook  gekleed zoals u wenst; van formeel kostuum tot eventueel een spijkerbroek! Zoals  u wilt.

 

Als u dit bij de reservering aangeeft, zorgen wij voor iets te drinken en te eten aan boord, terwijl u door ons gereden wordt.

 

Er is de mogelijkheid een chauffeur voor onbepaalde tijd te huren.

 

Er kan extra aandacht aan de veiligheid van de passagier geschonken worden. Dit zowel door selectie van auto als selectie van chauffeur.

 

Uiteraard kunt u ons opdracht geven om een gast  ( of de gasten), met deze extra service, ergens te halen of naar toe te brengen.

 

Op basis van bovenstaande mogelijkheden, mogen wij een aantal  VIP’s van de TEFAF al vele jaren tot onze vaste clientèle rekenen.

 

Ook hier geldt dat door ons privacy en discretie zeer hoog in het vaandel geschreven worden.

 

Het komt voor dat van Taxi Comfort Maastricht, vervoer aangeboden wordt , als zeer speciaal cadeau bij een verjaardag of andere  bijzondere gelegenheid. Een origineel, betaalbaar en zeer bijzonder cadeau!

Wat kunnen wij zeggen over ons vliegveld vervoer

Wij rijden u naar elk vliegveld.

 

Door ons vliegveld vervoer zijn wij groot geworden:. En hebben wij ons wagenpark en chauffeursteam kunnen verbeteren en uitbreiden. Daardoor kunnen wij voor u nog beter vervoer op maat maken!

 

Uiteraard houden we rekening met de prijs als u met twee of drie personen bent.

 

Wij rijden hoe dan ook op de volgende vliegvelden:

 • Maastricht
 • Schiphol
 • Duesseldorf int
 • Duesseldorf Weeze
 • Keulen
 • Brussel Zaventem
 • Brussel Charleroi
 • Eindhoven
 • Frankfurt
 • Lille
 • Paris Vatry
 • Paris Orly
 • Paris Beauvais
Taxi Comfort Maastricht
Call Now Button